Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gorilí rap o bláznovi Lipšicovi: Dzurinda sa stáva hviezdou internetu!

Z Mikuláša Dzurindu urobili rapera
Z Mikuláša Dzurindu urobili rapera (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Kauza Gorila, kvôli ktorej to medzi politikmi riadne vrie a všetci zrazu hľadajú vinníka, sa stala zdrojom rôznych vtipných komentárov či koláží. Najnovšie svojím dielom k tejto téme prispel aj užívateľ servera Youtube, ktorý v sobotu zverejnil video z názvom "Presento - "SA ZBLAZNIL" feat. Mikulas D." V ňom zremixoval pamätnú vetu predsedu pravičiarov Mikuláša Dzurindu, v ktorej označil ministra vnútra Daniela Lipšica za blázna.

Po tom, ako Daniel Lipšic minulý štvrtok potvrdil, že akciu Gorila realizovala Slovenská informačná služba, nasledovala promptná reakcia Mikuláša Dzurindu, ktorá aj vďaka spomínanému remixu tak rýchlo neupadne do zabudnutia.

Lipšic informoval, že o prepojení finančnej skupiny s politikmi boli v roku 2006 informovaní vtedajší predseda vlády SR a minister vnútra. "Ja som nikdy nepovedal, že som takú, alebo onakú informáciu dostal, alebo nedostal. Ja o tom prosto nehovorím," poznamenal vtedy Dzurinda a dodal, že premiér nie je policajt.

"Ak dostane predseda vlády informáciu spravodajskej služby tak len preto, aby prijímal rozhodnutia, ktoré on sám má v kompetencii," doplnil Dzurinda, ktorý vnímal výroky ministra vnútra ako alibistické. "Keďže Lipšicovi ľudia boli za rok a pol úplne negramotní, tvárili sa, že tu problém nie je, nič nevyšetrili, všetko hádžu na niekoho iného. Lipšic sa úplne zbláznil," podotkol predseda SDKÚ-DS.

Remix Dzurinda - Lipšic sa zbláznil

Či však zremixovaný hit s Mikulášom Dzurindom dosiahne takých ohlasov, ako niekdajší spev predsedu HZDS Vladimíra Mečiara, je otázne. Toto nezabudnuteľné video totiž určite pozná takmer každý Slovák. Konkurencia je teda naozaj silná.

Video s odchodom Vladimíra Mečiara už zľudovelo

Mečiar - Neublížil som

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu