Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Anonymous v Prahe majú novú požiadavku: Chcú cigarety zadarmo!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Pražská sekcia hackerov Anonymous, ktorí bojujú za právo na sťahovanie filmov, hudby a kníh zadarmo, údajne rozšírila svoje požiadavky. Dnes o 11. hodine a 11. minúte podľa portálu reflex.cz odovzdal maskovaný muž za Anonymous Praha firme Phillip Morris zauijímavú výzvu:

Fajčenie je demokratickým právom každého občana žijúceho v západnej demokracii. Nás, fajčiarov, však s definitívnou platnosťou prestalo baviť za cigarety platiť. Preto vyzývame nadnárodné tabakové monopoly, aby ustúpili od svojej honby za ziskami!

V otvorenej spoločnosti 21. storočia si môže každý fajčiť, ako chce, a je hanbou, že za tabak musí platiť. Ako by nebolo jeho svätým a prirodzeným právom vdychovať dym tabaku - rastliny, ktorú nám daroval Boh - úplne zadarmo.

Preto vyzývame tabakové koncerny a Phillip Morris, konkrétne ktorého výrobky často fajčím, k ukončeniu honby za ziskom. Koncern sám by mal uznať, že každý fajčiar má prirodzené právo na dve krabičky cigariet denne zadarmo!

Preto vyzývame tabakové firmy, aby prestali cigarety predávať a umožnili, aby si ich ľudia mohli zadarmo sťahovať z trafik, veľkoskladov a iných distribučných miest.

Za Anonymous Praha

Pavel Anonavel

Anonymous - tabak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu