Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

UROBTE Z PRIATEĽA JEŽIŠKA!

UROBTE Z PRIATEĽA JEŽIŠKA!
UROBTE Z PRIATEĽA JEŽIŠKA! (Zdroj: MAGNA záchranca)

Darujte mu darčekový certifikát a spolu s ním zachránite deti v núdzi v odľahlých častiach sveta.

Vybrať si môžete z rôznych typov pomoci. Váš dar dokáže zabezpečiť bezpečný pôrod pre matku a jej dieťa v Južnom Sudáne či pomôcť vyliečiť dieťa z ťažkej podvýživy v Keni, Kongu alebo Kambodži.

Týmto originálnym darčekom zachránite život deťom, ktoré to naozaj potrebujú, urobíte radosť sebe a zároveň obdarujete svojich blízkych.

Ako sa môžete stať Ježiškom hneď trikrát? Je to veľmi jednoduché. Na stránkach humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi si vyberiete hodnotu svojho finančného daru, do certifikátu vpíšete svoje personifikované prianie  a po prevedení platby vám príde na e-mail darčekový certifikát. Ten si môžete hneď vytlačiť alebo ako pdf poslať blízkej osobe na opačnom konci sveta.

Pomôžte deťom, ktoré nemali také šťastie.

Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna organizácia, ktorej poslaním je zabezpečovať lekársku a sociálnu pomoc deťom a ich rodinám v krízových oblastiach sveta, realizovať humanitárne a dlhodobé projekty vo svete zamerané na pomoc ľuďom v núdzi spôsobenej, či už chudobou, chorobami, vojnou alebo ekologickou devastáciou a to bez ohľadu na etnickú, náboženskú, či rasovú príslušnosť. www.magna.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu