Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matovič je táradlo, ktoré história zožerie, tvrdí Danko

Andrej Danko
Andrej Danko

BRATISLAVA - Líder OBYČAJNÝCH ĽUDÍ a nezávislých osobností Igor Matovič je "malé táradlo, ktoré história zožerie". Týmito slovami reagoval na dnešnej tlačovej konferencii prvý podpredseda SNS Andrej Danko na Matovičovu neskrývanú radosť nad volebným neúspechom národniarov.

"Čas ukáže, že nerozozná HDP od DPH, že je len táraj a populista, ktorý nevie nič o parlamentnej demokracii, len sa naučil pár fráz a urážok," povedal Danko. "Ľudia ako on a Alojz Hlina ešte pripravia podobné komédie, ako vytvorili, keď sa im rozpadala kandidačná listina," odhadol Danko.

Rafaj dodal, že tak Matovič, ako aj Richard Sulík (SaS), ktorí verejne oceňujú vypadnutie SNS z parlamentu, sú škodoradostní predčasne. "Kto druhému jamu kope, sám do nej padne. Alebo sa šmykne na banánovej šupke," povedal Rafaj. Zároveň dodal, že je smutné, ak sú v parlamente "Gorily, Sasanky aj populisti". "S úžasom pozeráme, že tu budeme mať vládu jednej strany a politických dobrodruhov," uzavrel Rafaj na margo situácie v Národnej rade.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu