Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jan Novotný: Budem bývať v Bratislave

Jan si už stihol vyskúšať aj nočný život v Bratislave. Zobraziť galériu (15)
Jan si už stihol vyskúšať aj nočný život v Bratislave.

BRATISLAVA - A budeme ho tu mať stále! Atraktívny lámač ženských sŕdc Jan Novotný (28) sa chce v čo najkratšom čase presťahovať z Mníchova do hlavného mesta SR - Bratislavy. Dôvod? „Zapáčilo sa mi tu,“ tvrdil ešte počas šou Nevesta pre milionára. „V Nemecku ho nikto nepozná, tu je hviezdou,“ uvádza dôvody Janovho rozhodnutia jedna z exneviest. Aká je teda pravda? Kde bude boháč bývať a koľko peňazí vrazí do svojho hniezdočka?

„Jan si potrpí na luxus, takže do svojho bytu plánuje investovať nemalé peniaze. Nechcel mi prezradiť presnú sumu, ale ako ho poznám, môže to byť aj takých desať miliónov, možno viac,“ prezrádza zdroj Nového Času pohybujúci sa v blízkosti sympatického Mníchovčana.

A aj podľa slov viacerých exneviest Jan už dlhší čas otvorene hovorí o pláne prísť natrvalo do Bratislavy a rozbehnúť tu svoje obchody, pravdepodobne s nehnuteľnosťami. „Honzík o tom stále mlel. Zapáčilo sa mu tu, a keďže sa stal vďaka šou aj známym, láka ho prísť bývať na Slovensko. V Nemecku ho nik nepozná, tam neznamená nič. U nás je to iné. Každý ho obdivuje, baby sa z neho idú zblázniť.

Je bohatý, úspešný, atraktívny a Slovenky sa mu páčia, preto chce zo svojej popularity vyťažiť čo najviac," prezrádza na takmer manžela Veroniky Nedovej (22) jedna z tých, čo súperili o jeho lásku. Blondiak s mexickou vlnou, ako Janov účes nazvala exnevesta Daniela Vaľková (23), sa však na tému bývania v Bratislave nevyjadril. Do uzávierky neodpovedal na esemesky a nedvíhal telefóny. A rovnako (ne)reagovala ani jeho najbližšia kamarátka, dramaturgička Nevesty pre milionára Gabika Drobová (33). Ktovie, možno práve spolu behali po realitných kanceláriách a vyberali vhodný byt...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu