Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jan Novotný: Dostane deväť miliónov?!

Jan tvrdí, že účinkovanie v šou zobral iba kvôli kamarátke Gabike Drobovej.
Jan tvrdí, že účinkovanie v šou zobral iba kvôli kamarátke Gabike Drobovej.

BRATISLAVA - Z milionára sa zrejme stane multimilionár! Najznámejší lámač ženských sŕdc Jan Novotný (28) si podľa informácií Nového Času neodnesie za účinkovanie v romantickej šou „iba“ tri milióny korún, ale rovných deväť! „Nebudem o tom diskutovať. Spýtajte sa na to v Markíze,“ odsekol Jan Novému Času a nahnevane tresol telefónom.

Sympatický Mníchovčan pred pár dňami tvrdil, že v šou Nevesta pre milionára neúčinkoval pre peniaze, ale vraj iba preto, že ho o to požiadala jeho milovaná kamarátka, dramaturgička projektu Gabriela Drobová (33). Hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová však prezradila, že Jan honorár určite dostane a že jeho mzda za účinkovanie v romantickej šou bola dokonca už na začiatku započítaná do rozpočtu celej relácie.

Podľa zákulisných informácií malo ísť o tri milióny korún. „Aké tri milióny? A ešte navyše korún! Načo by už len mne boli tri milióny?“ vystatoval sa Novotný a dal tak najavo, že on na nejaké slovenské koruny odkázaný nie je. „Jasné, že nedostane tri milióny, ale oveľa viac,“ povedal nemenovaný zdroj Novému Času, pohybujúci sa v prostredí šou Nevesta pre milionára. Aj v kuloároch sa šušká, že Novotný sa poriadne nabalí. „Viem o tom, že Jan dostane deväť miliónov. Mám to z dobrého zdroja, ktorý mi vždy dopredu povedal, čo sa bude v šou diať a vždy sa to aj splnilo. Na sto percent verím, že je to tak. Inak by som takúto informáciu z úst nikdy nevypustila,“ prezradila aj jedna z exneviest, ktorá si nepraje byť menovaná.

Ako dodala, človek, od ktorého sa o Janovom deväťmiliónovom honorári dozvedela, vraj videl rozpočet Markízy na vlastné oči. „Ja sa už k tejto téme nemienim vyjadrovať. Spýtajte sa v Markíze,“ zvýšeným hlasom odpovedal Jan a bez pozdravu položil telefón. „Výška údajného deväťmiliónového honoráru je nepomerne vyššia ako tá, na ktorej sme sa dohodli s Janom Novotným pred začiatkom celej šou. Deväť miliónov zďaleka nezodpovedá reálnemu honoráru,“ uzavrela PR manažérka televízie Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu