Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veronika Nedová: Prečo ma chceli pošpiniť?

Víťazka Veronika Nedová je po skončení šou sklamaná. Zobraziť galériu (7)
Víťazka Veronika Nedová je po skončení šou sklamaná.

BRATISLAVA - Víťazka markizáckej šou Nevesta pre milionára Veronika Nedová (22) tvrdí, že škandál o vydieraní televízie Markíza bol vymyslený, aby zámerne zdiskreditoval jej osobu. Okolo Veroniky sa tak rozkrútil kolotoč intríg a klamstiev! Prečo sa o víťazke šírili nezmysly? Kto za tým stojí?

Podľa Veronikiných slov bol škandál s vydieraním TV Markíza ušitý priamo na ňu. Odmieta, že by od televízie žiadala akékoľvek peniaze. „Podľa mňa to vzniklo v hlavách závistlivých ľudí. Najprv sa vravelo, že víťazka dostane milión korún, potom sa zase rozšírilo, že milión dostane baba, ktorá ho odmietne. Neviem, kto za tým mohol stáť,“ vraví šokovaná Bratislavčanka. „Z vedenia televízie nám nikto nikdy nič nepotvrdil, vždy sme sa informácie dozvedali len sprostredkovane a nepriamo,“ tvrdí študentka ekonómie.

Práve dramaturgička relácie Gabriela Drobová potvrdila informáciu Nového Času, že Veronika žiada od Markízy milión korún. „Treba zavolať Semjanovej,“ odmietla už o kauze vydierania komunikovať Drobová. „Všetky informácie, ktoré v médiách prekrúcajú fakty súvisiace so šou, sú len špekuláciami, ktoré nemajú s reálnym stavom vecí nič spoločné. Vedenie televízie považuje tieto témy za uzavreté a nebude sa k nim už vyjadrovať,“ povedala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Kto teda šíril špekulácie a klamstvá? Bola to sama dramaturgička relácie, alebo sa do informačnej hry zapojili aj iní ľudia z televízie? Dievčatá neboli počas šou o žiadnom dianí informované. „Dramaturgička Gabika Drobová nám takéto zákulisné informácie nikdy nevravela. O tom, že by niekto podsúval informácie von, sme nevedeli,“ vyjadrila sa Veronika. S odstupom času ju mrzí fakt, že za účinkovanie nedostala ani korunu, hoci Novotný zhrabol za dva mesiace niekoľko miliónov. „S tým sme do toho išli, vedeli sme to. Úspešnosť šou stála na Janovi. Ale niekto si vymyslel, že peniaze dostanem aj ja. Nič som nedostala, celé to bol podraz,“ dodala znechutená nevesta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu