Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka Veroniky Nedovej: Novotného za zaťa nechcem!

Veronika Nedová Zobraziť galériu (10)
Veronika Nedová

BRATISLAVA - Po dlhých dohadoch, odmietaní a skrývaní pred médiami matka nevesty Veroniky Nedovej (22) konečne prehovorila! Darina Nedová (47) priznala hádku so svojou dcérou Veronikou pre markízacku šou Nevesta pre milionára a povedala, že boháč Jan Novotný (28) je pre ňu ako zať absolútne neprijateľný! Prečo matka favoritky Veroniky vzťah jej dcéry s milionárom neschvaľuje?

„Nechcem, aby sa vydala za Jana,“ vyslovuje svoje tajné želanie matka sympatickej Veroniky a zdôrazňuje svoju úprimnosť. Podľa nej je dva či tri mesiace známosti a ešte k tomu pod dohľadom kamier málo na to, aby človek urobil takýto zaväzujúci krok. A po potvrdení, že súperka jej dcéry Eva Habarová (23) s ním mala intímny pomer, už vôbec nechce, aby bola svadba. „Neviem, či je to pravda, ale ak áno, ak má naozaj Veroniku rád, nemal sa takto zachovať. Uvidíme, možno si nakoniec vyberie Evu, aj keď som mala pocit, že iskry lietajú medzi ním a Veronikou,“ hovorí pani Nedová, ktorá vie o manželstve svoje. Veď už desať rokov je rozvedená.

 
Matka Veroniky Nedovej: Novotného
Zobraziť galériu (10)
Mama sympatickej nevesty priznáva, že markizácka šou sa jej nepozdávala hneď od začiatku, čo vyvolalo medzi ňou a Veronikou veľké napätie. Pani Nedová absolútne nesúhlasila s tým, že sa jej dcéra rozhodla do súťaže o lásku milionára prihlásiť, no napokon ustúpila. „Chvíľu sme sa kvôli týmto nezhodám aj hnevali, ale potom som si povedala, že je dospelá, nech si teda urobí, čo chce,“ spomína pani Darina.

Vysvetlila zároveň, prečo sa jej dcére zdala honba za ženíchom atraktívna: „Určite má rada peniaze. Ale skôr sa chcela zviditeľniť, niečo si dokázať, nadviazať kontakty a známosti.“ Či budú svadobné zvony pre Jana a Veroniku zvoniť a mama nevesty sa bude musieť s takou skutočnoťou zmieriť, alebo dostane Bratislavčanka košom, bude jasné už o dva dni.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu