Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jojka šokuje: Homosexuálny tanečný pár v Talente!

David a Milan mali úspechy v zmiešaných pároch, teraz však tancujú spolu. Zobraziť galériu (5)
David a Milan mali úspechy v zmiešaných pároch, teraz však tancujú spolu.

BRATISLAVA - Prekvapenie! V jesennej televíznej sezóne sú hitom mužské tanečné páry. Jeden taký uvidíme aj v druhej sérii šou Česko Slovensko má talent. Páni predviedli na kastingu energické paso doble alias tanec toreadora s býkom.

Chlap s chlapom! Jeseň prináša na oboch televíziách netradičnú formu tanca. Kým o Viktorovi Horjánovi a Marekovi Vránovi sa v súvislosti s Let´s Dance hovorí už dlhšie, my sme zistili, že niečo podobné uvedie aj Jojka už túto nedeľu.

Na kasting do Česko Slovensko má talent 2 totiž prišiel aj mužský tanečný pár - David Valčuha a Milan Hradecký. Páni začali svoju kariéru v zmiešaných dvojiciach, dokonca žali úspechy aj s rovnakou partnerkou, ktorá sa po ich boku vystriedala. Potom si však povedali, že to skúsia spolu - bez žien. A oplatilo sa. V roku 2009 získali titul majstrov sveta.

Čo sa však súťaží týka, majú to obmedzené. „Chodíme na špeciálne preteky do zahraničia. Nesúťažíme však s klasickými mužsko-ženskými dvojicami. To je hudba budúcnosti,” povedal nám Milan. Boli sme preto zvedaví, z akého dôvodu sa na takýto netradičný spôsob umenia vlastne dali. „My sme vždy chceli viac trénovať, boli sme do toho viac zapálení než naše partnerky. Potom sme videli videá na internete a skúsili sme to,” prezradil nám David.

Ako sme sa dozvedeli, hneď na prvej súťaži v Nemecku zožali mladíci veľký úspech, čo ich povzbudilo. Keď videli prvú sériu talentovej šou, zbadali, že niečo podobné tam chýba. A tak sa prihlásili. Zisťovali sme, či sa po medializácii neobávajú negatívnych reakcií a nelichotivých narážok na svoju orientáciu. „Je mi jasné, že ľudí to bude zaujímať, ale osobné otázky by sa nemali pýtať. My chceme ukázať tanec a nemáme potrebu rozoberať náš osobný život,” vysvetlil nám Hradecký. 

Podľa našich informácií sa podarilo týmto tanečníkom porotu talentovej šou celkom zaujať. Postúpili do ďalších bojov? To sa dozviete už dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu