Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hospodárová chce vyhrať Let´s Dance: Robí pre to všetko!

Jana Hospodárová nechala pre Mateja Chrena vyrobiť billboard. Zobraziť galériu (14)
Jana Hospodárová nechala pre Mateja Chrena vyrobiť billboard.

BRATISLAVA - Bojuje na všetkých frontoch! Jana Hospodárová (35) sa v tanečnej súťaži dostala až do samého finále. A zdá sa, že na víťazstve jej naozaj záleží! Založila si totiž profily na všetkých sociálnych sieťach, kde vyzýva ľudí na posielanie esemesiek. Navyše si dala k Let´s Dance vyrobiť špeciálny billboard!

Propaguje sa úplne všade! Odkedy je Jana Hospodárová v Let´s Dance, stihla vzniknúť jej nová webstránka a profily na Facebooku, Twitteri aj na Google+. Samozrejme, najviac sa v komunikácii so svojimi fanúšikmi blondínka venuje práve tanečnej súťaži.

A v mnohých príspevkoch nezabúda spomenúť divácke hlasovanie. „Podporné sms na 9984 ma veľmi potešia,” znejú najčastejšie výzvy od markizáckej moderátorky. Zdá sa, že keď už sa v Let´s Dance dostala tak vysoko, pomýšľa rovno na výhru.

A zviditeľnuje sa dokonca aj v uliciach Bratislavy. Priamo v centre totiž visí billboard, ktorý si dala vyrobiť. „Matej Chren, si najlepší tanečník na svete. Janka,” svieti na reklamnej ploche. Nuž, aj takto sa dajú naháňať hlasy. Či to Hospodárovej pomôže, uvidíte už dnes večer vo finálovom kole na Markíze.

FOTO: Billboard Jany Hospodárovej pre Mateja Chrena.

Hospodárová chce vyhrať Let´s
Zobraziť galériu (14)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu