Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bezdeda provokoval Adelu: Vyvetral sexi krásku!

Tomáš Bezdeda mal po boku túto krásku. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda mal po boku túto krásku.

BRATISLAVA - Stále sám?! Tomáš Bezdeda (25) sa od rozchodu s Adelou Banášovou (31) prezentuje ako nezadaný. Žiadny vážny vzťah vraj odvtedy neprežil. Najnovšie sa však na verejnosti objavil so sympatickou tmavovláskou Máriou. Paradoxné je, že sexi dievčinu doviedol na markizácke Let´s Dance, ktoré moderuje jeho bývalá.

Neprišiel sám! Tomáš Bezdeda prijal v piatok pozvanie od tvorcov Let´s Dance - nedal si ujsť semifinálové kolo tanečnej súťaž. Do hľadiska však nezasadol sám. Spevák si priviedol sympatickú slečnu, s ktorou si mal čo povedať.

Galéria: Fotoreportáž z 10. kola Let´s Dance

Zisťovali sme, o koho išlo. „Bola to veľmi dobrá kamarátka, spolužiačka. Nič viac... Bohužiaľ,” povedal nám Tomáš. „Proste spolu nechodíme,” dodal, keď sme sa pýtali, čo znamenal ten povzdych na konci. Zdá sa, že nový vzťah by Bezdeda už aj bral. Veď od rozchodu s Banášovou žiadnu oficiálnu partnerku nemal. Preto by mohla byť jeho vyvolenou práve krásna Mária. 

Zhodou okolností ju pred našou kamerou ospevoval aj dva dni pred Let´s Dance. „Momentálne nemám priateľku. Mám však kamarátku, s ktorou si dosť rozumiem. Poznáme sa už dlhšie. Ešte zo školy. Riešime spolu veľa vecí,” povedal nám na adresu zvodnej dievčiny.

Zároveň nevylúčil, že by medzi nimi mohla preskočiť iskra. „Nechcem robiť nejaké predpoklady, ale v živote je všetko možné. Prekvapenie je najkrajšie. Človek je zaľúbený vtedy, keď ani nevie, že je zaľúbený,” zafilozofoval si spevák. Tak snáď to čoskoro zistí...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu