Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podraz na Petru Marko: Toto nesmelo ísť na obraz!

Petra Marko si duchaprítomne zakryla rozkrok rukou. Zobraziť galériu (8)
Petra Marko si duchaprítomne zakryla rozkrok rukou.

BRATISLAVA - Zaskočená! Petra Marko (28) v piatok predviedla na markizáckom parkete šou Let´s Dance naozaj zmyselnú čaču. Nepríjemne ju však prekvapilo, keď jej Dara Rolins (38) v hodnotení povedala, že to s dráždivosťou už prehnala. Nemilé zistenie však na podnikateľku čakalo aj v zákulisí. Tam sa dozvedela, že štáb pustil na obraz to, čo malo zostať pred divákmi skryté!

Príliš sexi?! Okrem tanga predviedli Petra Marko a Jozef Herák v šou Let´s Dance aj čaču. Podľa Jána Ďurovčíka bola ich choreografia taká náročná, že keby nedošlo k malým zaváhaniam, udelil by tomuto páru desiatku.

Nie každý však bol týmto tancom nadšený. Jozef Bednárik mu dal len tri body a výhrady mala aj Dara Rolins. „Tešila som sa na to, že to bude skôr zvádzanie, než priamo posteľ. Toto bolo priveľa,” vytkla Petre a Dodovi. Zrejme ju zaskočila najmä figúra, kedy Marko s rozkročenými nohami ponúkla všetkým až príliš intímny pohľad.

Zisťovali sme, čo na to samotná podnikateľka. „Strašne nemám rada, keď ma tlačia do polohy sexuálnej dračice. Dodko mi proste prikázal, že čača má byť veľmi sexi. Myslím, že Dara to nemusela až takto definovať,” povedala nám tmavovláska, ktorá sa voči slovu posteľ ohradila už v priamom prenose.

Spomínaná figúra jej však naozaj narobila problémy. „Celý čas sme prosili kameramanov, nech tú rozkrokovú pózu nesnímajú spredu, ale zozadu. Na rekapitulácii som ale videla, že to nastrihli krásne spredu,” posťažovala sa nám Petra.  „Našťastie mi intuitívne napadlo dať si tam ruku, tak to snáď nebolo až také rozčapené,” dodala.

Ktovie, možno divákom sa podnikateľka páči práve v polohe sexi zvodkyne. Veď jej poslali dostatok hlasov na to, aby sa prebojovala do deviateho kola. Nechajme sa prekvapiť, ako tam obstojí v novinke v rámci Let´s Dance, ktorou je tanec Lindy Hop.

Sledujte Topky TV: Petra Marko o svojom sexi tanci.

P.Marko_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu