Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Švajda na posmech: Bol to najhorší večer!

Patrik Švajda nebude na šieste kolo spomínať v najlepšom. Zobraziť galériu (12)
Patrik Švajda nebude na šieste kolo spomínať v najlepšom.

BRATISLAVA – Zažíval muky! Patrik Švajda (39) na šieste kolo markizáckej šou Let´s Dance len tak ľahko nezabudne. Nielenže sa potrápil na tanečnom parkete, ešte si z neho uťahovali aj vlastní kolegovia. Dokonca pred kamerami spochybňovali jeho sexuálnu orientáciu!

Nešťastný výber! V piatkovom kole, ktoré sa nieslo v rytmoch samby, sa Patrik Švajda jednoducho nedal prehliadnuť. Najmä vďaka bielym nohaviciam, ktoré mal vytiahnuté neprimerane vysoko, a vykúkajúcej hrudi spod fialovej košele. Markizák vyzeral v kostýme pomerne komicky. Ako sám priznal, necítil sa v ňom pohodlne.

Galéria: Fotoreportáž zo šiesteho kola Let´s Dance.

„Nebol som vo svojej koži. Ale presvedčili ma, že to k sambe jednoducho patrí,“ povedal nám na adresu svojho odevu Švajda. „Nemali sme na výber,“ dodal sklamane. Počas celého večera bolo pri tom viditeľné, že moderátor sa s kostýmom nedokázal stotožniť. Aj v priamom prenose sa naň niekoľkokrát posťažoval. 

Keďže si z neho porota a moderátori veselo uťahovali, zaujímalo nás, či mu tieto poznámky neprekážali. „Je to šou, takže je to zábava. Nemohol som si tie gate ani dať dole, pretože som to mal prišité. Aj keby som to teda chcel, jednoducho to nešlo,“ poznamenal.

Úsmevne vyznelo aj moderátorove tanečné sólo, ktoré bolo pre všetkých súťažiacich povinné. Švajdove tanečné figúry okomentoval Viktor Horján slovami: „A že ja som bukvica?!“  Patrik sa však pri tomto komentári len pousmial. „On je plný poznámok a stále perlí. Ale verte mi, že ja som čistý heterosexuál, priam ultra heterosexuál,“ reagoval s nadhľadom moderátor.

Okrem toho, že sa musel popasovať s nepohodlným kostýmom, mu tanec komplikovalo aj čosi iné. „Veľmi sme si namočili topánky a strašne sa nám to potom na parkete šmýkalo. Dokonca sme museli jednu figúru vyhodiť. Ale tá zdvíhačka nám vyšla a dobre dopadol aj chrbát,“ prezradil Patrik, ktorého nedávno potrápila nalomená platnička. „Som spokojný, že to už mám za sebou, lebo som sa naozaj bál,“ uzavrel.

FOTO Patrik Švajda sa v piatok večer určite cítil trápne.

Patrik Švajda v 6.
Zobraziť galériu (12)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu