Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Tomi Kid už trojnásobným otcom: Toto je jeho malý boxer!

Tomi Kid Kovács a jeho priateľka Dominika. Zobraziť galériu (6)
Tomi Kid Kovács a jeho priateľka Dominika.

GALANTA - Žiari šťastím! Najlepší slovenský boxer Tomi Kid Kovács (34) je už trojnásobným otcom. Dnes ráno o 9:00 sa mu v Galante narodil syn Kristián. Na svet prišiel cisárskym rezom. Športovcova priateľka Dominika je v poriadku, všetko prebehlo bez komplikácií.

Boxerista Tomi Kid Kovács, ktorý ešte donedávna tancoval v markizáckej šou Let´s Dance, je už trojnásobným otcom. Radosť mu robí chlapček. Toho priviedla na svet športovcova priateľka Dominika. „Už som tu, volám sa Kristián Kid Kovács. Narodil som sa dnes ráno o 9:00. Váhu mám 2800 gramov a som až 47 cm vysoký. Traste sa súperi, som už tu. Mamička je veľmi krásna a už teraz si rozumieme. Oteckove prvé slová boli 10 klikov a 10 drepov. Páči sa mi tu s nimi. Cmuk,“ napísal nám hrdý otec Tomi do esemesky. 

Pästiar už má dve deti z predchádzajúceho manželstva - syna Tomáša a dcérku Virág. Malý Kristián je prvým dieťaťom, ktoré má s priateľkou Dominikou. Chlapec prišiel na svet cisárskym rezom. „Všetko prebehlo bez komplikácií, malý je zdravý. Obaja sme šťastní,“ povedal topkám Kovács. Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, narodenie tretieho potomka dnes plánuje osláviť. „Určite áno. Spolu s priateľmi. Dúfam, že ich do Galanty príde čo najviac,“ uzavrel natešený Tomi tému pôrodu.  

Kristián Kid Kovács sa narodil v nedeľu o 9:00 ráno.
Zobraziť galériu (6)
Kristián Kid Kovács sa narodil v nedeľu o 9:00 ráno.  (Zdroj: archív T.K.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu