Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mňahončákov sexi doping: Krásna manželka, zvodná tanečnica!

Martin Mňahončák (vpravo s manželkou Katkou) a jeho tanečná partnerka Natália Glosíková (vľavo). Zobraziť galériu (8)
Martin Mňahončák (vpravo s manželkou Katkou) a jeho tanečná partnerka Natália Glosíková (vľavo).

BRATISLAVA – Ten sa teda má! Vyzerá to tak, že okolo Martina Mňahončáka (33) sa motajú samé pekné ženy. V Let´s Dance sa na tanečnom parkete vlní po boku sexi tanečnice Natálie Glosíkovej (21), v súkromí sa zase môže pochváliť krásnou manželkou Katkou. Tá ho chodí intenzívne podporovať na každé súťažné kolo. Nečudo, že sa mu tak dobre tancuje!

Herec Martin Mňahončák sa do povedomia televíznych divákov dostal najmä ako lekár z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade. Momentálne účinkuje aj v súťaži Let´s Dance, kde za tanečnú partnerku vyfasoval sexicu Natáliu Glosíkovú. Spolu zatiaľ úspešne konkurujú ostatným párom.

Najväčším fanúšikom tejto dvojice je bez pochýb hercova manželka Katka. Sympatická blondínka totiž nevynechala ani jeden z priamych prenosov a svoju polovičku z hľadiska intenzívne podporuje. „Veľmi veľa to pre mňa znamená,“ prezradil nám Mňahončák. Svedčí o tom aj fakt, že manželia trávia každú reklamnú prestávku spoločne a nebránia sa nežnostiam.

Katarína a Martin sa zosobášili pred viac ako rokom. Pri pohľade na nich je očividné, že si veľmi rozumejú. A hoci je Natália Glosíková obrovským pokušením asi pre každého chlapa, Mňahončák má oči len pre svoju polovičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu