Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Let´s Dance vyletela Heribanová, dusno medzi Darou a Marko!

Alena Heribanová a Tomáš Surovec Zobraziť galériu (27)
Alena Heribanová a Tomáš Surovec

BRATISLAVA - Ďalší pár je von! Po 5. tanečnom kole sa museli s markizáckou šou rozlúčiť Alena Heribanová (56) a Tomáš Surovec (28). V Let´s Dance teda zostalo už len sedem párov. Vyhadzov však nebol jediný dramatický moment večera. O napätie sa totiž počas celého prenosu starala porota neustálymi hádkami. Najväčšie dusno bolo opäť medzi Darou Rolins (38) a Petrou Marko (28). Speváčka dala podnikateľke znovu najavo, že jej nie je sympatická.

Alena Heribanová a jej partner Tomáš Surovec neprekonali smolu z minulého týždňa. Rovnako ako vtedy, aj teraz, skončili na chvoste tabuľky - od porotcov dostali najmenej bodov. Tentokrát sa im to však stalo osudným. Museli sa so šou rozlúčiť. Posledný tanec, ktorý predviedli, bol foxtrot na skladbu zo snímky Sex v meste. Známe tváre nášho šoubiznisu v piatom kole zatancovali aj na paso doble. Celý večer sa niesol v duchu filmových piesní.

Moderátorka bola z vypadnutia mierne sklamaná, no brala ho so všetkou noblesou. „Chcela by som z celého srdca poďakovať televízii Markíza, že som dostala možnosť zatancovať si v Let´s Dance. Je to nádherný projekt. Ďakujem Tomášovi Surovcovi, ktorý ma strašne veľa naučil. Bolo mi s ním fajn. A ďakujem aj týmto nádherným párom, budeme ich chodiť povzbudzovať,“ zneli Heribanovej slová rozlúčky.

„Ja sa predovšetkým teším, že som tu mohla byť. Nemám pocit, že by sa všetko zrútilo. Je to vec náhody, niečo zlyhá, niečo sa nepodarí. Vypadnúť v piatom kole je fajn, vypadli už aj lepší,“ povedala topkám Alena krátko po skončení prenosu.

Na rozdiel od vyradeného páru v očiach poroty najviac zažiarili Peter Marcin a Ivana Surovcová. Dvojica predviedla nápaditú scénku na pieseň z filmu Ružový panter. Herec stvárnil roztržitého detektíva, ktorý hľadal červený diamant vo výstrihu svojej partnerky. Štvorica odborníkov ich vychválila do nebies, okrem tanca sa im páčilo aj zakomponovanie drahého kameňa do príbehu.

To však bol počas večera len jeden z okamihov, kedy sa porotcovia zhodli v názore na tanečný výkon. Zväčša sa totiž škriepili. Moderátori dokonca označili toto kolo za najhádavejšie. O chvíle napätia sa postarala aj Dara Rolins. Tá dala podnikateľke Petre Marko opäť pocítiť, že ju príliš „nemusí“. Jej tanečný výkon označila známkou 2. To bolo vôbec najmenej bodov, čo nejaký pár počas večera dostal. „Som v šoku,“ reagovala podnikateľka na speváčkine hodnotenie. 

Napriek takémuto okatému prejavu nesympatií však Dara tvrdí, že proti podnikateľke v zásade nič nemá. Vraj jej len vo všeobecnosti prekážajú príliš sebavedomí ľudia. Je teda evidentné, že majiteľka tanečnej agentúry to ani v ďalších kolách nebude mať s Rolins jednoduché.  

Alenu Heribanovú a jej tanečného partnera Tomáša môžete vyspovedať v pondelok ráno v online rozhovore. Viac info TU!

Porotcovská tabuľka

Poradie Pár Body SMS číslo
1. Peter Marcin a Ivana Surovcová 33 9987
2. Viktor Horján a Marek Vrána  27 9983
3. Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský 26 9980
4. Patrik Švajda a Martina Reiterová 24 9991
5. Jana Hospodárová a Matej Chren 23 9984
6. Martin Mňahončák a Natália Glosíková 17 9989
7. Petra Marko a Jozef Herák 17 9988
----- ----------------------------- ---- ------
8. Alena Heribanová a Tomáš Surovec 15 9982

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu