Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Glosíková z Let´s Dance sa nezdá: Je z nej sexbomba Pamela Anderson!

Pamela Anderson (vľavo) a Natália Glosíková majú podobný vkus. Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson (vľavo) a Natália Glosíková majú podobný vkus.

BRATISLAVA - Dráždila! Natália Glosíková (21) nikdy nemala v Let´s Dance problém s odvážnymi kostýmami. Naposledy sa objavila na parkete v štýle ani nahá - ani oblečená. Zaujímavé však je, že v takmer rovnakých šatách sa pred mesiacom v mexickej šou ukázala silikónová blondínka Pamela Anderson (44). Ktorej to pristalo viac?!

Podobnosť čisto náhodná?! Asi pred mesiacom sa v mexickej obdobe Let´s Dance ako hosť objavila Pamela Anderson. Jednoznačne zaujala šatami, ktoré z pravej strany odhaľovali dosť veľa z jej tela. Látku držalo len tenké silikónové ramienku, vďaka ktorému diváci zbadali aj časť prsníka tejto sexbomby.

Podobný tanečný kostým tento piatok predviedla na markizáckom parkete aj Natália Glosíková. Tá však mala vršok poistený lepšie než blonďavá sexbomba, a tak neukázala nič, čo by nechcela. Napriek tomu vyzerala mimoriadne zvodne. „Som ako taká záclona,” zhodnotila vtipne priesvitný outfit z ľahučkej látky.

Topky.sk však zisťovali aj to, či sa inšpirovala hviezdou Pobrežnej hliadky. Čo hovorí na podobnosť ich kostýmov? „Dopočula som sa o tom, ale ja som to vôbec nevidela. Musím si to pozrieť, že kto vyzeral lepšie,” povedala nám Natália. Aký je váš názor? Vyjadrite sa v ankete pod videom.

FOTO: Pamela Anderson zboku.

Glosíková z Let´s Dance
Zobraziť galériu (10)

VIDEO: Pamela Anderson v odvážnom kostýme.

Sledujte Topky TV: Natália Glosíková o svojich priesvitných šatách.

Glosikova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu