Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tanečnica Glosíková pritvrdila: Vyliezajúce prsia a otrčený zadok!

Glosíková ukázala vybiehajúce prsia a otrčila zadoček. Zobraziť galériu (7)
Glosíková ukázala vybiehajúce prsia a otrčila zadoček.

BRATISLAVA – Provokuje! Natália Glosíková (21) sa počas Let´s Dance už predviedla v niekoľkých odvážnych a dráždivých kostýmoch. Inak tomu nebolo ani v 9. kole tanečnej šou. Tmavovláska celému Slovensku ukázala svoje odhalené pozadie. A predviedla ešte oveľa viac.

Provokatívna a sexi! Tak pôsobila v piatok večer na parkete Let´s Dance sympatická tanečnica Natália Glosíková. Tá pri lindy hop ukázala televíznym divákom takmer všetko - v čiernych šatách neostalo nič skryté. Najskôr hrozilo, že jej bujné poprsie vylezie spod kostýmu, potom upriamila pozornosť ešte aj na iné partie svojho tela.

Pri hopsavej choreografii sa nedalo nevšimnúť, akú má tmavovláska bielizeň. Dokonca si sama občas odhrnula šaty tak, aby jej vykukli biele nohavičky. Týmto spôsobom kráska pracovala na tom, aby dostala čo najviac diváckych hlasov.  Na gaťkách mala totiž napísané esemes číslo.

To však nebolo všetko. Natália po dotancovaní šokovala s tanečným partnerom Martinom Mňahončákom publikum znova. Herec jej zdvihol sukňu a ona bez hanby otrčila v priamom prenose odhalený zadoček. Všetci teda mali čas pokochať sa jej zvodnými krivkami. Pikantné fotografie nájdete v našej galérii.

Tanečnica Natália Glosíková takmer odhalila viac, než chcela.
Zobraziť galériu (7)
Tanečnica Natália Glosíková takmer odhalila viac, než chcela.  (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu