Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Švajda si už vychutnáva sexi partnerku: Zlatica, nežiarliš?!

Patrik Švajda a Martina Reiterová už spoločne nacvičujú (vľavo). Zlatica Puškárová (vpravo) by sa mala mať na pozore. Zobraziť galériu (8)
Patrik Švajda a Martina Reiterová už spoločne nacvičujú (vľavo). Zlatica Puškárová (vpravo) by sa mala mať na pozore.

BRATISLAVA – Dokáže odolať?! Meno zadaného Patrika Švajdu (38) bolo v minulosti spájané s tanečnicou Katarínou Štumpfovou (25). A hoci ona sa v pripravovanom Let´s Dance 5 neobjaví, moderátor bude drať parket s inou sexicou - tmavovláskou Martinou Reiterovou (22). Zlatica Puškárová (34) sa má preto na pozore. Svojho partnera už stihla na tréningu aj skontrolovať.

V súvislosti s účasťou Patrika Švajdu v súťaži Let´s Dance 5 sa špekuluje, že práve on je hlavným dôvodom toho, že sa v aktuálnom ročníku šou neobjaví Katarína Štumpfová. Televízia Markíza údajne nebola nadšená z toho, že by sa práve oni dvaja stretli na jednom parkete. Moderátorovi však aj napriek tomu vybrali mladú tanečnicu Martinu Reiterovú, na ktorú je doslova radosť pozerať!

Ako nám prezradil samotný Švajda, tmavovláska sa mu páči. „Áno, samozrejme, povedal, pričom vzápätí diplomaticky dodal: Všetky tanečnice, ktoré účinkujú v Let´s Dance, sú príťažlivé. Na tréningoch musí byť teda poriadne horúco. Po jednom z nich sme dvojicu odfotografovali aj včera popoludní.

Zistili sme, že Švajdovi Martina neimponuje iba po výzorovej stránke. Sadla mu aj povahovo. Od tváre televízneho spravodajstva sme sa totiž dozvedeli, že si v súkromí dobre rozumejú. A rovnako tak aj pri nácviku choreografií, hoci to Patrikovi zatiaľ príliš nejde. „Má so mnou trpezlivosť. Je síce podstatne mladšia, no profesijne má množstvo skúsenosti,“ nešetril chválami na Reiterovej adresu trojnásobný otec.

Zdá sa teda, že moderátorova partnerka Zlatica Puškárová by sa mala mať na pozore. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že kvôli Let´s Dance už stroskotal či vznikol nejeden vzťah. Švajda však tvrdí, že Puškárovú nebude vôbec trápiť to, že on sa bude počas najbližších mesiacov intenzívne stretávať s Martinou. 

„Zlatka nie je typ žiarlivej ženy. Práve naopak, dopraje mi, aby sme mali dostatok času na trénovanie,“ povedal nám k tomu moderátor. „Je nám príliš dobre na to, aby sme teraz takéto veci riešili. Navyše, dnes nás bola spoločne aj s Leom povzbudzovať,“ uzavrel. Vyzerá to teda tak, že Zlatica nechce nič nechať na náhodu a takýmto spôsobom si nenápadne svojho milovaného partnera stráži.

Sledujte Topky TV: Patrik Švajda po tanečnom tréningu s Martinou.

Svajda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu