Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvodná Sklenaříková: Dráždila odhalenými vnadami!

Adriana Sklenaříková v odvážnej róbe odhalila prsia. Zobraziť galériu (6)
Adriana Sklenaříková v odvážnej róbe odhalila prsia.

MONAKO – Provokovala! Adriana Sklenaříková (39) vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Dokázala to aj počas uplynulého víkendu v Monaku. Na slávnostný galavečer, ktorý sa konal pri príležitosti Veľkej ceny formuly 1, si obliekla šaty s priesvitným topom. Modelka tak predviedla nielen dokonalé krivky, ale vďaka transparentnej látke aj bujné prsia!

Rafinovane zmyselná! Modelka Adriana Sklenaříková patrí k ženám, ktoré si na svojej bezchybnej vizáži potrpia. Keď sa objaví v spoločnosti, zaručene sa postará o rozruch. Obdivné pohľady na ňu hádžu nielen muži, ale aj zástupkyne nežného pohlavia. A je jedno, či Adriana stojí na červenom koberci, alebo sa ukáže na bežnej spoločenskej akcii.

Sklenaříková si cez uplynulý víkend nedala ujsť Veľkú cenu formuly 1. Pri tej príležitosti si na slávnostný galavečer obliekla róbu tmavej farby. Zatiaľ čo sukňa bola decentná, o tope sa to povedať nedá. Bol totiž vytvorený z priesvitného materiálu, ktorý plavovláske odhalil prsia. Vďaka tomu bolo hneď každému jasné, prečo práve Adriana robila kedysi reklamu na spodnú bielizeň.

FOTO Adriana Sklenaříková vie, ako zaujať.

Adriana Sklenaříková
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu