Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polícia eviduje už 6 obetí nehody na diaľnici D1

Hromadná nehoda na diaľnici D1 si vyžiadala 6 ľudských životov. Zobraziť galériu (11)
Hromadná nehoda na diaľnici D1 si vyžiadala 6 ľudských životov.

BRATISLAVA - Na diaľničnom úseku D1 medzi Bratislavou a Sencom sa stala hromadná dopravná nehoda. V nepriaznivom počasí do seba vrazilo až 60 áut. Na mieste bolo asi 16 sanitiek. Táto strašná nehoda si podľa najnovších informácií vyžiadala už šesť obetí.

Podľa televíznej stanice TA3 bolo medzi nákladnými autami uviaznutých asi 10 áut. Na ceste bolo vidieť polámané lyže, sánky a batožinu zo zdemolovaných áut. Nehoda si doteraz vyžiadala šesť obetí a vyše 20 zranených, väčšinou ťažko.

Vážne zranených účastníkov nehody umiestňujú záchranári v bratislavských nemocniciach. Pri prevoze jedna zo sanitiek zapadla v záveji ďalšia sa pre neprejazdnú cestu na miesto nehody ani nedostala.

Dopravná situácia na Slovensku je naďalej kritická. V Trnave, kde už od popoludnia nepremáva prímestská doprava, vyhlásil prednosta krajského úradu mimoriadnu situáciu. Urobil tak na základe súčasnej situácie na cestách v kraji, keď je nepriechodná diaľnica v smere Trnava - Bratislava, stará cesta v tom istom smere a rovnako je neprejazdná situácia na cestách v okrese Galanta.

Horský priechod Donovaly je priechodný len s veľkými ťažkosťami, naopak Šturec je prejazdný bez problémov. V okrese Čadca vyhlásili pre problémy so snehom mimoriadnu situáciu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu