Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Tlsťoch Slota? Prehral boj s kilami

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA – Šéf SNS Ján Slota má hlavu v smútku. Už tri roky si dáva to isté novoročné predsavzatie. Chce výrazne schudnúť, no stále je to bez úspechu. Aj keď sa mu tento rok podarilo zhodiť tri kilá, oproti plánovaným desiatim je to málo. Myšlienky schudnúť pod sto kíl sa však nevzdáva a verí, že budúci rok to konečne dokáže!

Za neúspechom politika môže byť jeho odmietavý postoj k diétam. Keď sa k tomu pridajú jeho večerné nájazdy na chladničku, o vysnívanej postave nemôže byť reč. Občas sa mu vraj darí jesť zdravo, a to ryby, zeleninu, či ovocné šaláty. Pevná vôľa mu ale nevydrží dlho a vrhá sa na kapustnicu a tlačenku. „Jeho slabosťou sú domáce koláče, torty a mliečna čokoláda. Zje všetko," prezrádza nám hovorkyňa SNS Jana Benková.

V chudnutí by predsedovi SNS mohla pomôcť aj dcérka Sofia. V zime s ňou totiž plánuje lyžovať, popritom plávať a chodiť na dlhé prechádzky. "Nechudne násilne, diétami, ani sa neradí s odborníkom, len sa snaží jesť menej, zdravšie a nejesť neskoro večer," hovorí Benková. Vzhľadom na to, že sa Slotovi už dlhšie nedarí zhodiť nadbytočné kilá, je zrejme načase, aby vyhľadal odborníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu