Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Belousovová: Slota sa bojí, Slota: čo je moc, to je moc

Šéf SNS Slota s Annou Belousovovou
Šéf SNS Slota s Annou Belousovovou (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ak Anna Belousovová neprestane poškodzovať záujmy SNS, bude treba "veľmi tvrdo" zakročiť. Šéf strany Ján Slota si nemyslí, že pre jeho bývalú pravú ruku je v strane ešte miesto. Belousovová naopak tvrdí, že Slota sa bojí ďalšieho prepadu, a preto ju chce vyhodiť.

"Ja osobne si myslím, že už mala byť dávno vyhodená zo strany. My sme tolerantní, ale čo je moc, to je moc," uviedol dnes Slota.

"Spája sa s kdekým, len aby poškodila záujmy strany a to nebudeme trpieť a môže si rozprávať, čo chce," dodal predseda SNS. O tom, či Belousovovú vylúčia zo strany, alebo nie, však podľa neho rozhodnú zodpovedné orgány SNS. "Na to je tu predsedníctvo a disciplinárna komisia," poznamenal.

Dodal, že on pred septembrovým snemom SNS nechodil po okresných organizáciách a nepresviedčal delegátov proti Belousovovej. "Nebol som ani v jednej okresnej organizácii. Takže tie jej rozprávačky o tom, že ja chcem niečo likvidovať, alebo, že po nej idem... Ja ju predovšetkým ľutujem. Ona by v prvom rade mala ísť na nejakú terapiu a myslím, že by jej to veľmi prospelo k fyzickému aj psychickému zdraviu," dodal.

"Slota sa obáva, že po prehratých parlamentných a komunálnych voľbách bude prepad SNS pokračovať, preto sa ma snaží čím skôr vyhodiť zo strany," reagovala bývalá prvá podpredsedníčka SNS. Dodala, že Slota na ňu začal útočiť po tom, ako poukázala na príčiny prepadu strany v parlamentných voľbách. "Naďalej si stojím za tým, že tých 140.000 voličov SNS stratila kvôli kauzám Slotových nominantov," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu