Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mečiar si vymýšľal o svojej hovorkyni!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

BRATISLAVA - Na aktraktívne spolupracovníčky si šéf HZDS Vladimír Mečiar vždy potrpel. Naposledy cez víkend predstavil svoju novú hovorkyňu Magdalénu Fajtovú (24). A uviedol ju veru skvele.

Fajtovú predstavil ako bývalú majsterku Európy vo fitnes a znalkyňu viacerých jazykov. No práve tu je malý háčik! Fitneska, ktorú jej kolegovia poznajú pod prezývkou Megi, sa ani zďaleka nemôže pýšiť uvedeným titulom. Mečiar to možno len poplietol pri pohľade na jej vyšportované telo (miery 88-58-90) a peknú tvár.

Fajtová začne v sídle HZDS úradovať od pondelka a na stoličke hovorcu vystrieda Igora Žvacha. Ten ako dôvody svojho odchodu uviedol zhoršený zdravotný stav a problémy so srdcom. Mečiar požiadal novinárov o viac ako sto dní zhovievavosti, keďže v minulosti muselo hnutie hovorcov často striedať. Stačil necelý týždeň a už je tu, zdá sa, malá nezrovnalosť.



Podľa zistení Nového Času to Fajtová vo fitnese dotiahla najvyššie na 4. miesto na majstrovstvách Slovenska v roku 2002. Titul z majstrovstiev Európy je teda zatiaľ len jej nenaplneným snom. Ale keďže v jednom dotazníku označila seba samú za vytrvalú a cieľavedomú, možno sa k uvedenému titulu časom dopracuje. S Mečiarovou novou hovorkyňou sme sa pokúšali spojiť, no ešte stále úradujúci hovorca Žvach nás požiadal o trpezlivosť. "Buďte trpezliví, pracovať začne od pondelka," povedal Žvach.



V dotazníku, ktorý Fajtová vypĺňala ako náhradníčka na minuloročnej Miss aerobik 2004, ešte navyše o sebe prezradila, že má najradšej zvodné a trochu extravagantné oblečenie. Megi má aj zmysel pre humor. Dôkazom je odpoveď na otázku: Ktoré domáce práce vám prekážajú najmenej? Jej odpoveď: „Lakovanie nechtov!“ Vyšportované telo, zvodné oblečenie, pekne nalakované nechty – Vlado, tebe ju bude iste každý závidieť!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu