Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zbil expriateľku, hrozil, že vyhodí do vzduchu byt jej rodičov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Pravidlom, podľa ktorého gentleman ženu nebije, sa neriadil Daniel (33) zo Spišskej Novej Vsi. Svoju expriateľku nielenže zbil, násilím jej zobral dieťa, ale navyše sa vyhrážal, že byt jej rodičov vyhodí do vzduchu.

V júli prišiel v Smižanoch k autu matky (22) dvojmesačného dievčatka, otvoril dvere a vybral kľúče zo zapaľovania. Žena sa mu snažila zabrániť v tom, aby z autosedačky zobral ich dieťa.

Daniel ju niekoľkokrát udrel do tváre. Z tašky vybral vreckový nôž a so slovami "teraz uvidí, keď ju nedá," ju donútil, aby sa nebránila. Vystrašená matka Daniela nasledovala do jeho bytu, v ktorom s ním predtým bývala.

Daniel nedal žene pokoj ani v sobotu počas tohto víkendu. Popoludní jej telefonoval do bytu jej rodičov a hrozil jej, že ho vyhodí do povetria. Mladej žene i jej otcovi poslal niekoľko SMS a zatelefonoval mu, že ju zabije.

Policajti muža obvinili z vydierania a nebezpečného vyhrážania sa, pátrajú po ňom. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu