Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mužov, ktorých pozostatky našli v mrazničkách, uškrtili

V tejto garáži našli pozostatky mužov Zobraziť galériu (5)
V tejto garáži našli pozostatky mužov

BRATISLAVA - V chladiacich boxoch v Levoči našli kriminalisti pozostatky dvoch mužov, ktorí sa stali obeťou škrtenia. Informovala o tom polícia. Už v sobotu ohlásila vyšetrovanie prípadu po tom, čo pri vypratávaní garáže muž (37), brat nového majiteľa stavby, objavil časti ľudského tela.

Telá oboch mužov neznámej totožnosti boli podľa policajnej hovorkyne Jany Karnišovej prikryté. Dodala, že jedného uškrtili pláteným opaskom, druhého kusom látky. Mladšia obeť, vo veku asi 20 až 30 rokov, mala ruky zviazané igelitovou páskou a na hlave natiahnuté modré igelitové vrecko. Starší muž, zhruba 40 až 50-ročný, mal pri sebe dve dvadsaťkorunáčky.

Polícia začala prípad vyšetrovať ako vraždu, vinníkovi v prípade odhalenia hrozí trest väzenia až na 20 rokov. Súčasný majiteľ podľa polície kúpil garáž v októbri.

Podobný prípad sa stal na Slovensku už v minulosti, keď pracovníci sťahovacej firmy našli v mrazničke telo bábätka. Bábätko sa však podľa znalcov narodilo mŕtve, rodičom preto nehrozil trest za vraždu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu