Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pri upratovaní našiel v mrazničke časti ľudského tela

V tejto garáži sa nachádzali zmrazené pozostatky ľudského tela Zobraziť galériu (6)
V tejto garáži sa nachádzali zmrazené pozostatky ľudského tela (Zdroj: Topky.sk)

LEVOČA – Levočania sú v šoku. V jednej garáží na sídlisku Západ bol starý mraziaci box a v ňom ležali ktovie ako dlho pozostatky ľudského tela.

Garáž nedávno zmenila majiteľa. Dlho ju nik nepoužíval a podľa vlastníkov susedných garáží bola zvnútra dokonca zarastená burinou. Nový majiteľ ju začal upratovať. Keď vo vnútri otvoril starý chladiaci box, neveril vlastným očiam. „Boli v ňom pozostatky ľudského tela,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Karnišová.

„Polícia zaistia stopy a pozostatky prevezie na ďalšie skúmanie.“ Pri tomto fakte sa však oficiálne informovanie polície o prípade končí. Muži zákona garáž skúmali niekoľko hodín. Na tvárach mali špeciálne rúška, pretože z chladiaceho boxu sa šíril neznesiteľný zápach. Na miesto sa zbehli aj ľudia zo susedstva. Netušili, čo sa stalo.

„Je to otrasné. Kto tam mohol tú mŕtvolu dať. Prečo to urobil? Doteraz sme si mysleli, že podsvetie tu nemáme. Je to hnusné,“ myslia si majitelia garáží zo susedstva. Začala medzi nimi kolovať dokonca nepotvrdená informácia, podľa ktorej sú v garáži až dva chladiace boxy, pričom druhý sa ešte nepodarilo otvoriť. Prípad je zatiaľ plný záhad. Aj majiteľ garáže sa novinárom vyhol.



Ľudské pozostatky v mrazničke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu