Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra mala mŕtvu mamu týždeň v mrazničke

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HAAG - Holandská polícia v stredu informovala o smutnom prípade 46-ročnej ženy, ktorá týždeň vo svojej mrazničke schovávala mŕtve telo svojej 83-ročnej mamy. Žena na svoju obhajobu uviedla, že sa s mamou nevedela rozlúčiť.

Polícia prišla do domu v malom meste Kamperland na podnet rodinného priateľa. Dcéra sa okamžite priznala a následne ju odviezli na výsluch. Tam potvrdila, že s mamou žila v jednom dome 17 rokov a denne sa o ňu s láskou starala. Smútok z jej nedávnej smrti jej nedovolil nahlásiť skon. Orgány teraz zvažujú ďalšie kroky, keďže podľa polície je trestné skladovať mŕtve telo v mrazničke.

Podobný prípad v apríli odhalila aj talianska polícia. Tá počas prehliadky domu neďaleko Ríma našla v jednej z izieb dva roky mŕtveho muža, ktorého syn poberal jeho dôchodok. Podľa piatkových informácií talianskych médií 44-ročný muž nenahlásil otcovo úmrtie, aby úrady nebohému naďalej posielali penziu vo výške 1400 eur mesačne.

Mŕtve telo jeho 83-ročného otca našli v utajenom malom priestore jeho spálne, ktorú nezamestnaný muž zapečatil. Izbu však otvorila polícia počas domovej prehliadky, ktorej cieľom bolo hľadanie drog.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu