Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poliaci okrádali drogérie v Žiline a Martine

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ŽILINA - Krádežami v Žilinskom kraji si chceli prilepšiť traja Poliaci. Mladší z nich (32) navštívil hneď dve obchodné centrá v Martine. V jednom z nich ukradol päť nožníc na živý plot za takmer 280 eur a pod bundou ich vyniesol z predajne.

Rovnako postupoval aj v druhom obchodnom dome, kde si pod bundu ukryl drogériový tovar za takmer 155 eur. V oboch prípadoch si veci odniesol do auta. Mal však smolu, na parkovisku si ho všimol policajt v civile a privolal kolegov.

Cudzinec sa im chcel skryť na sídlisku, policajti dokonca museli použiť varovný výstrel do vzduchu. Poliaka nakoniec zadržali, teraz čelí obvineniam z krádeže. V prípade odsúdenia mu hrozí až dvojročný trest.

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, v žilinskom obchodnom dome úradoval ďalší Poliak (35). Ten si privlastnil osviežovače, zubné pasty, zubné kefky, pribalil si aj elektrické zubné kefky s nadstavcami v hodnote 654 eur. Z nákupu sa dlho netešil, policajti ho zadržali. Ukradnuté veci vrátili späť do obchodu.

Aj v tomto prípade hrozí Poliakovi až dvojročný trest. Pri krádeži prichytili aj ďalšieho ich rodáka. Poliak (43) si chcel bez zaplatenia odniesť z obchodu tovar za takmer 84 eur. Cudzincovi uložili 30-eurovú pokutu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu