Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladíka zo Záhora priviezli v kufri na cintorín a zbili!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/KOŠICE – Motívy konania trojice mladíkov nie sú zatiaľ známe, vyslúžili si však obvinenie z obmedzovania osobnej slobody a ublíženia na zdraví, jeden z nich aj z vydierania.

Ako uviedla polícia, traja útočníci „po predchádzajúcej vzájomnej dohode v pondelok okolo 01:00 hod na ceste pri obci Záhor (okr. Sobrance) fyzicky napadli 17-ročného mladíka zo Záhora, ktorý tadiaľ prechádzal spolu s ďalšími dvomi osobami. Následne ho chytili za odev a naložili do batožinového priestoru osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia, ktorým ho previezli na cintorín v obci Bežovce.“

Útočníkmi boli Adrián F. (26) z Michaloviec, Miroslav F. (25) a Miroslav B. (22) z okresu Sobrance. Trojica sa pustila do tínedžera, podľa polície „všetci traja ho udierali a kopali po celom tele, pričom sa ho striedavo pýtali, či vie ako skončila jedna dievčina.“ (v októbri 2005 zomrela na následky zranení práve na tomto cintoríne). Miroslav B. sa mladíkovi dokonca vyhrážal, že „ak pôjde na políciu, tak nebude mať pokoj do konca života“. Práve Miroslava B. obvinili aj zo zločinu vydierania.

Mladík sa zo zranení po bitke bude liečiť najmenej 10 dní. Adriána F. a Miroslava B. umiestnili v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu, Miroslava F. stíhajú na slobode. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu