Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žene dal na výber, smrť alebo chlieb

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/KOŠICE – Chlieb alebo smrť. Takúto možnosť dal na výber muž v spálni svojej žene (37). K hlave jej priložil päsť a povedal, že keď mu nedá chlieb, tak ju zabije.

Všetko sa stalo v stredu o 22. hodine v obci Nižný Čaj. Hladný násilník (41) je už v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu za nebezpečné vyhrážanie.

Aj druhý prípad s rovnakým obvineným, o ktorom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, je z obce v okrese Košice – okolie. V Seni opitý Tomáš (31) najprv 21. mája 15 minút pred polnocou napadol svoju manželku (36). Slovne sa jej vyhrážal likvidáciou, pri tom ju fackal z oboch strán po tvári a všetko zaklincoval tým, že ju hodil o práčku. Podobná situácia sa opakovala aj v stredu popoludní. Tiež na ňu kričal, že ju zabije. Tomáš už sedí v policajnej cele s návrhom na väzobné stíhanie.

Tretí prípad sa odohral v obci Kechnec. Gabriel (22) v stredu popoludní vulgárne nadával a smrťou a podpálením domu sa vyhrážal svojej matke (46). Dokonca ju udieral päsťou do hrude. Večer to isté kričal aj na otca (45). Mladík na rozdiel od dvoch predchádzajúcich mužov skončil na psychiatrii, kde je na pozorovaní, ale tiež na neho spracovali návrh na väzbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu