Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženu a rodičov olúpili, synovi hrozili smrťou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ N. VES – V nedeľu pol hodinu po polnoci vliezol cez otvorené okno na kúpeľni do bytu v Rudňanoch prvý páchateľ. Odomkol vchodové dvere a dnu pustil ďalších troch mužov v kuklách. Na Boženu (43) a jej syna (14) jeden z nich namieril pištoľ a oboch zviazali.

Obom prelepili ústa lepiacou páskou. Ženu začali biť a hrozili synovi smrťou, ak im žena nedá cennosti. Odovzdala im šperky a 150 eur.

Lúpež mala ešte ďalšie pokračovanie, ženu prinútili ísť do bytu jej rodičov na treťom poschodí bytovky, kde im otvoril Ladislav (65). V byte tiež chceli od Oľgy (64) peniaze. Dala im 500 eur. Z peňaženky muža ukradli ďalších 10 eur. Božena utrpela zranenia s dobou liečenia tri až štyri dni, ostatní sa pri prepade nezranili.

Polícia zadražala Pavla (23) z okresu Levoča a umiestnila ho do cely policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Za lúpež a porušovanie domovej slobody formou spolupáchateľstva mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, policajti po ďalších komplicoch pátrajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu