Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena bila a uškrtila svoju nevládnu 83-ročnú matku!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRNAVA/NOVÝ ŽIVOT – Polícia obvinila 33-ročnú ženu z obce Nový Život v okrese Dunajská Streda z obzvlášť závažného zločinu vraždy svojej matky. Ako na dnešnej tlačovej konferencii informoval médiá prvý zástupca krajského policajného riaditeľa Štefan Čechovič, vražda sa stala v utorok 9. februára približne o 7:30, keď dcéra svoju 83-ročnú matku pripútanú na lôžko opakovane bila po celom tele a škrtila. Spôsobila jej tým zranenia tváre, v oblasti osrdcovníka, opuch mozgu a pľúc a ďalšie zranenia, následkom ktorých matka zomrela.

S odstupom času a po požití alkoholu dcéra spolu so svojím druhom privolali lekára, od ktorého dostala polícia oznámenie o smrti ženy cudzím zavinením. Následne bola vykonaná súdna pitva.

Podľa vypočutých svedkov medzi dcérou a matkou dochádzalo v posledných štyroch mesiacoch k viacerým vzájomným konfliktom, dcéra matku fyzicky napádala a vyhrážala sa jej zabitím. Podľa Čechoviča je obvinená v súčasnosti zadržaná v cele policajného zaistenia a za obzvlášť závažný zločin vraždy na chránenej osobe jej hrozí trest odňatia slobody 20 až 25 rokov alebo doživotie. Obvinená bola v minulosti už jedenkrát súdne trestaná za podvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu