Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žiarlivý opilec dobil družku, zobral na ňu nôž

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/LUČENEC - V pondelok večer opitý Pavol Š. (47) zo Šuríc v Lučeneckom okrese päsťami a škrtením žiadal od družky (28), aby mu povedala, s kým ho podvádza. Na druhý deň výsluch pritvrdil. Vzal si k tomu nôž.

V pondelok okolo 21.30 hodiny v rodinnom dome pod vplyvom alkoholu napadol v kuchyni družku. Keď sedela na stoličke, udieral ju päsťami do hlavy a tváre. Utiekla pred ním do druhej miestnosti, kde si ľahla na posteľ. Tam ju znovu napadol. Škrtil ju a kopol do ľavého oka. Bitka jej zanechala povrchové poranenia chrbta, zápästia a hrudníka, zlomeninu nosa a ťažké pomliaždeniny tváre, hlavy a tela s krvnými podliatinami. Žene sa po tomto útoku podarilo ujsť a skryť sa v podkroví domu.

Na druhý deň ráno, keď sa vrátila dole, obvinený ju opäť napadol. Najskôr jej nadával a potom ju kuchynským nožom pichol do pravého stehna. Nôž jej priložil ku krku a žiadal od nej, aby mu povedala s kým bola, lebo inak ju zabije. Potiahol jej ho po krku a chrbte a spôsobil jej povrchové bodné ranky stehna, škrabance na krku a chrbte. Zo všetkých zranení sa bude liečiť dva týždne.

Pavla Š. obvinili z ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania. Násilník je už v policajnej cele s návrhom na väzbu. Keď ho odsúdia, môže dostať až tri roky. O prípade informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltaniová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu