Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík dobil bezdomovca na smrť!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA/PREŠOV – Mladík bezdôvodne napadol bezdomovca a dobil ho na smrť, jeho kamarát sa len prizeral! Dvoch mladíkov (obaja 21) z Hniezdneho (okr. Stará Ľubovňa) už obvinili, útočníka zo zabitia, jeho kamaráta z neposkytnutia pomoci.

Obaja prechádzali v sobotu pol hodinu po polnoci okolo miestnej hasičskej zbrojnice, kde mal murovaný prístrešok bezdomovec (55). Ako uvádza polícia vo svojej správe, jeden z mladíkov vošiel do prístrešku a muža bezdôvodne fyzicky napadol. Najprv ho udieral do tváre, potom ho vytiahol von, kde ho kopal po celom tele a udieral päsťami do tváre. Nakoniec ho vtiahol späť pod prístrešok a obaja mladíci odišli. Po chvíli sa však vrátili, pretože útočník stratil pri zbrojnici mobil, ktorý na mieste našli.

Prešli pritom okolo zbitého bezdomovca, ktorému neposkytli potrebnú pomoc a bez povšimnutia odišli. V sobotu okolo poludnia starosta Hniezdneho oznámil polícií nález mŕtvoly muža. Lekár po obhliadke konštatoval zranenia spôsobené pravdepodobne cudzím zavinením. Mladíkov policajti zadržali ešte v sobotu popoludní, vyšetrovateľ proti nim na základe zabezpečených dôkazov vzniesol obvinenie. Mladík obvinený zo zabitia skončil v policajnej cele, druhého mladíka obvineného z neposkytnutia pomoci stíhajú na slobode. Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu