Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Za sex s 13-ročnou: Podmienku a sociálny výcvik!

ilustračné foto
ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA – Trest odňatia slobody na tri roky podmienečne za sex s maloletou školáčkou potvrdil dnes senát Krajského súdu v Banskej Bystrici pre Petra Antolova (19) zo Stredných Plachtiniec v okrese Veľký Krtíš.

Sprísnil mu však skúšobnú dobu s probačným dohľadom súdu z jedného na dva roky a nariadil mu absolvovať program sociálneho výcviku.

Mladík mal v lete 2008 sex s Monikou (13), dcérou poľských prisťahovalcov. Tvrdil, že nevedel, koľko má dievča rokov. Na súde sa potom ukázalo, že viac ako rok chodil aj s jej staršou sestrou Sandrou, ktorá potvrdila, že Peter vedel, koľko rokov Monika má. Nakoniec i samotná maloletá povedala, že sa bavili s Petrom o jej vysvedčení po skončení šiestej triedy.

Sudca vo Veľkom Krtíši Petrovi vymeral tri roky podmienečne s odkladom výkonu trestu na jeden rok a s probačným dohľadom. Odvolal sa i prokurátor, ktorý požadoval prísnejší trest. Odvolací súd vyhovel žalobcovi a sprísnil Petrovi trest tým, že predĺžil skúšobnú dobu podmienečného odsúdenia z jedného roka na dva a nariadil mu povinnosť absolvovať sociálny výcvik, alebo iný výchovný program.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu