Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajti išli naisto, pytliaka prezradili stopy v snehu

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA – Lontovčan zrejme o zahladzovaní stôp príliš nečítal. Prezradili ho totiž stopy v snehu, ktoré policajtov priviedli priamo do jeho domu.

Cez víkend oznámil predseda poľovného združenia Sokol na polícii, že počas obchádzky v Lontove našiel slučku. Policajti zo Šiah vec na mieste preverovali a dokonca našli aj stopy po uhynutom zvierati. Ako uviedla polícia vo svojej správe, „keďže je vonku sneh a stopy sú viditeľnejšie, mužov zákona doviedli priamo do domu podozrivého muža“.

Ako skonštatovala polícia, Alexander (52) z ich návštevy nebol vôbec prekvapený. Keď mu však oznámili, že vedia o tom, že pytliačil, vymyslel si príbeh, ako našiel v agátovom lesíku na strome uhynutého srnca so slučkou na krku. Priznal sa aj to, že si úlovok zobral domov, kde ho stiahol a rozporcioval.

Srnčie mäso spolu s hlavou musel z mrazničky odovzdať poľovníkom, škody vyčíslia dodatočne. Lontovčan teraz čelí obvineniu z pytliactva, za ktoré si môže posedieť vo väzení až dva roky. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu