Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Díler z Mýtnej predával drogy cez okno!

Rodinný dom, kde predával díler drogy Zobraziť galériu (4)
Rodinný dom, kde predával díler drogy

BRATISLAVA/LUČENEC – Cez okno rodinného domu v Mýtnej v okrese Lučenec predával drogy, teraz kreatívnemu dílerovi hrozí väzenie na 15 rokov. Policajti zrejme nemali príliš problém s jeho odhalením, už v minulosti ho súd v Lučenci odsúdil za rovnakú trestnú činnosť.

Ján D. (45) z Mýtnej si podľa polície zadovážil 25 gramov konope a 14 gramov metamfetamínu, ktoré mu našli pri domovej prehliadke. Množstvo nájdenej drogy podľa polície predstavovalo minimálne 118 obvykle jednorazových dávok konope. Zaistené látky policajti už poslali na expertízu.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, „operatívnou činnosťou polície bolo zistené, že obvinený po tom, ako si zadovážil uvedené látky, ktoré si doniesol do rodinného domu v Mýtnej, tieto následne rozváži na jednotlivé dávky, uskladní ich a následne drogy za distribuuje a odpredáva jednotlivým záujemcom cez okno tohto rodinného domu“.

Ján D. si tak vyslúžil obvinenie z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvineného vo štvrtok policajti zadržali a umiestnili v cele predbežného zadržania. Vyšetrovateľ už spracoval návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. Za uvedený zločin mu hrozí väzenie až na 15 rokov. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. v

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu