Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zlikvidovali bratislavský drogový gang

BRATISLAVA - Štrnásťčlenný drogový gang úradujúci v Bratislave a okolí sa podarilo v priebehu dvoch týždňov rozbiť slovenskej polícii.

Ako na dnešnej tlačovej besede informoval 1. policajný viceprezident Jaroslav Spišiak, príslušníci Národnej protidrogovej jednotky (NPJ) postupne zaistili a obvinili všetkých členov skupiny, ktorí vyrábali, distribuovali a predávali prevažne syntetické drogy a marihuanu. Bola medzi nimi aj invalidná dôchodkyňa s ochrnutými nohami, ktorá pracovala v byte ako dílerka. Jedenásti členovia gangu skončili vo väzbe, v prípade ďalších dvoch už vyšetrovateľ spracoval návrh na ich väzbu. Vozičkárku budú stíhať na slobode.

Policajti počas minulého a tohto týždňa urobili desať domových prehliadok a šesť prehliadok nebytových priestorov, skonštatoval Spišiak. Podarilo sa im zaistiť 2,9 kilogramu marihuany s veľkou koncentráciou účinnej látky, ktorú díleri vyrábali v špeciálnom hydrofónnom laboratóriu. Z tohto množstva "trávy" by sa dalo urobiť takmer 13 000 dávok drogy. Pri prehliadkach polícia našla aj 68 gramov pervitínu, 62 tabliet extázy, dve laboratóriá, 800 000 korún v hotovosti, tri pištole a jeden samopal. Zaistené drogy boli v hodnote približne jeden milión korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu