Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Deti zamykal v byte, skončil vo väzení

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA - Muža (42) z Drieňova v Prešovskom okrese obvinili zo zločinu porušovania domovej slobody a zločinu obmedzovania osobnej slobody, pretože viackrát neoprávnene vošiel do bytu, resp. domu.

Už koncom júna vnikol do bytu, ktorý si prenajala jeho exmanželka (40) a býva tam s dvoma deťmi. Prišiel tam, keď boli doma len deti, byt zamkol a zakázal im odísť. Napokon sa jeho synovi (13) podarilo vyskočiť cez okno prízemného bytu a zavolať políciu. Muž ušiel, v byte však zamkol dcéru (18).

Do bytu prišiel opäť v júli. Keď exmanželka otvorila, vtlačil ju dovnútra, vošiel a zavrel za sebou dvere s tým, že sa chce porozprávať. Ani na opakované výzvy nechcel byt opustiť a urobil tak až po tom, ako z bytu cez okno ušiel jeho syn a privolal policajnú hliadku.

Okrem toho sa obvinený muž dopustil ešte ďalšieho zločinu porušovania domovej slobody. Vo štvrtok 26. novembra skoro ráno neoprávnene vstúpil na riadne oplotený pozemok s rodinným domom v obci Zlatá Baňa v okrese Prešov, ktorého majiteľkou je žena (42). Následne po prerezaní sieťky proti hmyzu vošiel do verandy domu, kde sa učupil vedľa dverí a s nožom v ruke tam čakal. Asi po hodine ho tam našla majiteľka domu, na jej výzvy z miesta odišiel. Sudca vzal obvineného muža do väzby.

Informoval o tom Daniel Džobanik z Oddelenie komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu