Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slotu po Mečiarovi kritizuje aj Fico

Premiér Robert Fico
Premiér Robert Fico

BRATISLAVA – Do Slotovej SNS sa po Mečiarovi pustil aj Fico. Šéf HZDS vyhlásil, že za Slotove chyby je vždy niekto zodpovedný. A teraz je to on. Podľa Fica SNS rozbije okno, potom sa skryje za plot a spoza plota na neho kričí.

"Robo, nejako pomaly ti to zasklievanie toho okna ide," dodal Fico.

Premiér Fico reagoval na vyjadrenie šéfa národniarov Jána Slotu, ktorý si myslí, že Roberta Fica a Gordona Bajnaiho nebolo nejako úspešné. Schôdzka premiérov mala zmierniť napäté slovensko-maďarské vzťahy. Podľa Slotu však stretnutie bolo len o tom, že sa budeme naďalej stretávať, čo je dosť málo. Fico to okomentoval rozbíjaním okna SNS. Informovala o tom vo svojom spravodajstve televízia Markíza.

„Nie je to pravda a toto vyjadrenie pána premiéra viac nebudeme cez médiá komentovať," uviedla hovorkyňa SNS Jana Benková.

Predtým sa do šéfa národniarov pustil aj líder HZDS Vladimír Mečiar. Keď neprišiel Slota na Koaličnú radu, lebo sa vraj urazil na Mečiara.

"V živote som Slotu neurazil. To nie je môj štýl," povedal predseda hnutia.

„Vždy je niekto, kto zodpovedá za Slotove chyby. Teraz som to ja, dobre," vyhlásil.

Slota sa mal nahnevať po tom, ako Mečiar na adresu SNS povedal, že šéf národniarov nikdy z koalície nevystúpi, lebo by sa mu rozpadla strana.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu