Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

OD VECI Vďaka za Fica, Mečiara a Slotu!

J. Slota, R. Fico, V. Mečiar
J. Slota, R. Fico, V. Mečiar

V záplave zlých správ o rastúcom štátnom dlhu, či poklese priemyselnej produkcie, dvojnásobne poteší tá dobrá. Dobrou správou pre Slovensko je, že Slota sa síce hnevá na Mečiara, ale nehnevá sa na Fica.

Povzbudivé je aj to, že sa Mečiar nehnevá ani na Slotu a dokonca ani na Fica nie. Nehovoriac o tom, že Fico sa síce hnevá na idiotov novinárov, ale na svojich koaličných partnerov nie. To všetko vytvára dobrý predpoklad na to, aby koalícia, ktorá podľa vlastných vyjadrení dokáže vyviesť Slovensko z krízy, vydrží až do riadnych volieb.

Mohlo by sa totiž zdať, že Slota by sa mal hnevať na Fica. Veď mu zobral ministerstvo životného prostredia tak bez pardónu, ako aj akejkoľvek kompenzácie. Skrátka, že mu zobral peniaze, ktoré mu podľa koaličnej zmluvy patrili. Zdalo by sa, že Mečiar by sa mohol hnevať na Fica, pretože mu preberá voličov a Fico na Slotu, pretože škandály jeho ministrov sú hanbou celej koalície. Ale nie, koaliční lídri dokážu potlačiť svoje osobné pocity krivdy v prospech celospoločenského záujmu. Poviem vám, už dlho som nezažil taký pocit šťastia ako po poslednej koaličnej rade.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu