Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Komu leží podnikateľ v žalúdku?

Vybité výklady, prepichnuté pneumatiky - polícia márne pátra po páchateľovi.
Vybité výklady, prepichnuté pneumatiky - polícia márne pátra po páchateľovi.

VEĽKÉ KAPUŠANY - Porozbíjané sklenené výklady na reštaurácii a poprepichované kolesá na džípe - to je výsledok vyčíňania neznámych páchateľov vo Veľkých Kapušanoch. Takto sa niekto mstí miestnemu podnikateľovi. Nie je to po prvý raz.

Podnikateľ má problémy odvtedy, ako kúpil hotel.

Už tri roky mu niekto ničí majetok. Stále však nevie, kto mu spôsobil škodu za 700 000 korún. Polícia tvrdí: V starších prípadoch je páchateľ neznámy a tie čerstvé sa preverujú. "Neviem, komu ležím v žalúdku. Už tri roky sa to márne snažím zistiť. Najprv mi podpálili auto. Škoda bola pol milióna. Potom mi začali prerezávať pneumatiky. Vlani zaútočili na hotel. Začiatkom decembra mi maskovaný muž porozbíjal výklady na bistre a reštaurácii. Dal som ich zaskliť, čo ma stálo 35 000 korún. V noci na Štedrý deň sa to zopakovalo. Opäť mi vybili sklá na reštaurácii. Hneď tretieho januára mi niekto poprepichoval pneumatiky na aute. Kapušany sú malé mesto, no aj tak polícia nenašla žiadneho páchateľa," hovorí poškodený podnikateľ.

Polícia eviduje posledné tri prípady poškodzovania cudzej veci spomínanému podnikateľovi. V každom prípade sa začalo trestné stíhanie vo veci. Prvé vybitie výkladov však v skrátenom vyšetrovaní prerušili, pretože nezistili vinníka. Podľa policajnej hovorkyne Oľgy Lukáčovej z košického kraja vo zvyšných dvoch prípadoch polícia intenzívne pracuje. A to nielen obvodné oddelenie, ale i kriminalisti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu