Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ozbrojenec rozbíjal predajňu

Rozvášnený útočník napokon skrotol v rukách policajtov.
Rozvášnený útočník napokon skrotol v rukách policajtov.

BRATISLAVA - Do predajne Orangeu včera popoludní vbehol mladý muž a začal rozbíjať zariadenie! Správal sa agresívne, až nepríčetne. Zápasil aj s policajnou hliadkou - zrejme bol nadrogovaný!

Muž zastal v strede cesty na Námestí SNP s tmavomodrým Volkswagenom Golf. Vystúpil z auta, ani sa neobťažoval zamknúť a zamieril do predajne.

"O kúpu mobilu zjavne nemal záujem, pretože okamžite začal rozbíjať zariadenie predajne," vraví hovorca bratislavských mestských policajtov Peter Pleva. Vyčíňajúci Jaroslav M. (21), ktorý bol ako v amoku, neunikol pozornosti hliadky mestských policajtov, ktorá okamžite zakročila. Mladík sa však nechcel vzdať bez boja. Bol agresívny a s policajtmi zápasil aj po tom, keď mu na ruky nasadili putá. Pri jeho prehliadke našli plynovú pištoľ, v aute potom objavili ďalšiu zbraň.

"Bol pravdepodobne pod vplyvom drog," hovorí Pleva. Podľa okolostojacich, ktorí na incident pozerali s otvorenými ústami, v aute počas zásahu sedel ďalší mladík. "Keď uvidel, čo sa deje, ušiel," tvrdil jeden zo svedkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu