Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Priechod Donovaly je prejazdný pre všetky druhy dopravy

BRATISLAVA - Cesty na celom území Slovenska sú prevažne pokryté vrstvou čerstvého snehu od 2 do 3 cm, na strednom a východnom Slovensku s vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu do 5 cm, vo vyšších polohách a v horských oblastiach, hlavne na cestách nižších tried od 6 do 10 cm.

Na sledovaných horských priechodoch sú vozovky pokryté vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu od 1 do 6 cm. Horský priechod Havran je mokrý. Cesta III/06540 z Mošoviec do Bodorovej je uzavretá. Cesta III/18147 Štrba - Šuňava je v dôsledku závejov neprejazdná. Úsek cesty lll/5435 v úseku Geraltov - Závadka je prejazdný v jednom jazdnom pruhu. Pre zaviatu vozovku je neprejazdný úsek cesty llI/5434 Terňa - Hradisko.

Horský priechod Donovaly je prejazdný pre všetky druhy dopravy. Horský priechod Šturec je zo strany od Banskej Bystrice prejazdný pre všetku dopravu. Zo strany od Turčianskych Teplíc sú potrebné pre nákladnú dopravu reťaze. Horské priechody Čertovica, Vernár a Lysá Poľana sú prejazdné pre nákladnú dopravu len so snehovými reťazami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu