Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Požiar auta v Trnave spájajú miestni s Ďuračkom

Jozef Ďuračka
Jozef Ďuračka (Zdroj: SITA)

TRNAVA – Auto značky BMW, ktoré zhorelo v pondelok v noci na Coburgovej ulici v Trnave, je to isté auto, ktoré malo v pondelok ráno kolíziu s autom poslanca národnej rady Jozefa Ďuračku. BMW používal Emil Čonka, jeho príbuzní i ďalší miestni obyvatelia tvrdia, že to nie je náhoda. Vyhorené auto spájajú s poslancom.

Ďuračka vie o tom, že auto s ktorým sa zrazil zhorelo, komentovať to však nechcel. „Je to vec polície, ale kto by sa odvážil ísť do rómskeho geta a podpáliť auto?“ povedal dnes médiám. Príčinu požiaru v súčasnosti prešetruje polícia. Ako uviedol hovorca riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Ivan Peťko, do úvahy prichádza aj cudzie zavinenie.

K dopravnej kolízii medzi autami Emila Čonku a Jozefa Ďuračku prišlo v pondelok okolo 8:00. Ďuračka tvrdí, že BMW mu zacúvalo do cesty a napriek nízkej rýchlosti a prednosti v jazde nedokázal zrážke zabrániť. V BMW sedela aj tehotná žena a dieťa. Šofér podľa neho vystúpil z auta a fyzicky ho napadol. „Som po operácii hrubého čreva, bál som sa, kryl som si brucho,“ uviedol Ďuračka. Ako dodal, v aute zamkol. Na vodiča BMW už podal trestné oznámenie. Čonka však poprel, že by na poslanca fyzicky zaútočil. Po zrážke poslanec na Audi Q7 z miesta odišiel, auto je momentálne v servise.

Druhé auto podľa očitých svedkov dotiahli do dvora, kde dnes o 1:05 začalo horieť. V jeho blízkosti sa nachádzal obytný príves, v ktorom spali Čonkovi príbuzní - traja dospelí a dve deti. Z prívesu sa nemohli dostať von. Ich volanie o pomoc začula mestská polícia, ktorá tu hliadkovala, a vyslobodila ich. „Mohlo to vybuchnúť, policajti im zachránili život,“ povedal očitý svedok Ján.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu