Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pravdepodobne lupič z Hotela Blue prepadol aj lekáreň

BRATISLAVA - Pár minút po 17:00 prepadli Lekáreň U zlatého hada na Poloreckého ulici v bratislavskej Petržalke. Pravdepodobne tam lúpil ten istý páchateľ, ktorý dopoludnia prepadol aj Hotel Blue II na Hontianskej ulici.

Popis muža i spôsob spáchania zločinu je totiž veľmi podobný. "Polícia pracuje s viacerými verziami prípadu," nevylúčila túto možnosť bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

V oboch prípadoch mal páchateľ na hlave béžový klobúk a v rukách držal čiernu tašku, o ktorej tvrdil, že v nej má zbraň. Recepčná mu v hoteli dopoludnia vydala 760 eur, z lekárne si odniesol 370 eur. Krátko po 17:00 páchateľ vošiel do lekárne a pod hrozbou použitia zbrane, ktorú mal vraj v taške, požiadal personál o finančnú hotovosť. Odniesol si približne 370 eur a ušiel na neznáme miesto. Pri prepade sa nikto nezranil.

Podľa polície ide o muža vo veku okolo 25 rokov, asi 175 centimetrov vysokého. Má čierne vlasy a je zarastený. Zatiaľ čo v hoteli mal zelené tričko, popoludní lúpil v čiernom. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie o páchateľovi a prepadoch možno oznámiť na bezplatnom policajnom čísle 158.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu