Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V Malage sme nemali problémy, tvrdí SkyEurope

BRATISLAVA – Zamestnanci SkyEurope dnes poriadne vytočili Slovákov a cudzincov, ktorí chceli z Malagy priletieť do Bratislavy. Jednoducho im oznámili, že z letiska Pablo Ruiz Picasso neodletia, kým im letecká spoločnosť nevyplatí mzdy, informoval jeden z pasažierov. Nervozita panovala hlavne medzi rodinami s malými deťmi. SkyEurope väčšinu informácie poprela.

Letieť mali ráno o deviatej, dve hodiny predtým sa chceli zaregistrovať. „Žena pri check-ine povedala, že pokiaľ im SkyEurope nezaplatí, tak nepoletíme,“ uviedol pre topky.sk jeden z nahnevaných pasažierov. Napokon sa ľady pohli. Pasažierov, medzi ktorými boli aj Španieli a Česi, zaregistrovali okolo deviatej a o hodinu a štvrť na to vzlietli. Letušky sa na palube ospravedlnili len za „oneskorenie“, dodal pasažier.

„Uvedený článok prináša nepravdivé informácie, keďže posádka linky SkyEurope Airlines z Malagy do Bratislavy v žiadnom prípade nekomunikovala s pasažiermi o otázkach vyplácania miezd, na margo niekoľko desať minútového meškania sa pasažierom ospravedlnila a nezaznamenala žiadne problémy ani sťažnosti zo stany pasažierov. Spoločnosť SkyEurope Airlies zároveň nemá žiadnych zamestnancov na letisku v Malage a tak im nemôže nevyplácať mzdy, preto výpoveď  ´ženy na check-ine´” je irelevantná,“ povedal hovorca SkyEurope Tomáš Kika.

Jediní zamestnanci spoločnosti SkyEurope boli podľa jeho slov členovia posádky na palube lietadla a „tí nerozvíjali ani nezaznamenali žiadnu komunikáciu, ani jej podobnú“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu