Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Polícia váha: Zabil ho vlak alebo človek?

Ivan Tichý
Ivan Tichý

BRATISLAVA - Tragická smrť autistického Ivana Tichého (15) je stále záhadou. Polícia zatiaľ jednoznačne nestanovila, či chlapec skončil pod kolesami vlaku, lebo ho zrazil, alebo preto, že z neho vyskočil a pri páde si spôsobil smrteľné zranenia. Je tiež možné, že sa dostal do kontaktu s neznámym človekom a jeho smrť mohla byť tragickým vyvrcholením tohto stretnutia!

Chlapca po dvoch dňoch pátrania našli minulý pondelok mŕtveho pri železničnej trati neďaleko závodu Technické sklo, ktorý je vzdialený niekoľko kilometrov od miesta, kde ho videli naposledy.

"Prípadom sa zaoberali policajti. Keďže sa chlapec našiel v blízkosti železničnej trate, prípad postupujeme Železničnej polícii," vraví krajská policajná hovorkyňa A. Toševová. Pitva ukázala, že chlapec mal zlomené obidve nohy, stopy po údere do chrbta a odreniny na hlave.

"Syn nevedel komunikovať s ľuďmi. Preto mohol mať s niekým konflikt, kto na jeho nezvyčajné správanie nevedel primerane reagovať," vraví Ivanova matka Zuzana Tichá, ktorá je predsedníčkou Spoločnosti na pomoc osobám postihnutým autizmom. Posledná rozlúčka s Ivanom Tichým bude zajtra podvečer v bratislavskom krematóriu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu