Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nakradli tabakový tovar za viac ako tri milióny korún

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA - Obvineniam z krádeže čelí od utorka 27-ročný Rostislav M. z Lučenca.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, obvinený sa ešte v noci z 13. na 14. júna aj s dvoma komplicmi vlámal v Rimavskej Sobote na Tomášikovej ulici do objektu súkromnej spoločnosti.

Zlodeji si otvorili vchodovú bránu, na Forde Tranzit vošli do dvora a vypáčili dve skladové garáže. Zlodeji si odviezli tabakový tovar za 3 428 305 korún, na miesto sa ešte vrátili a plánovali si pribaliť ďalší tovar.

Vyrušili ich však pracovníci objektu a páchatelia ušli. Jeden z nich skončil v rukách polície a je v policajnej cele aj so spracovaným návrhom na vzatie do väzby. Po komplicoch polícia pátra.

Po neznámom zlodejovi, ktorý sa v presne nezistenom čase od polovice augusta vlámal do bytu na Novohradskej ulici v Lučenci pátra lučenecká polícia. Zlodej bez poškodenia zámkov vošiel do bytu na druhom poschodí a z detskej izby si odniesol pokladničku.

Obsah ho určite potešil, bola tam 61 tisícová hotovosť a pištoľ s dvoma zásobníkmi a štyrmi nábojmi. Zlodej 54-ročnému majiteľovi spôsobil škodu za viac ako 65 tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu